Hva skjer i SØNDAGSSKOLEN?

• Vis Øystein & Chris show - Søndagsskolen har stand
  • 13. mai 2017 kl. 15:00 - 17:00

Ølen kulturhus
  • Velkommen til Ølen kulturhus lørdag 13.mai kl 15.00 Her vil du få oppleve buktaleren Chris og dukka Øystein som på en morsom og spennende måte forteller om Gud og livet.

Og etter showet blir det kaffi & litt å spise og så treffes og snakkes vi på søndagsskolens stand! Velkommen både små & store!

• Vis Fellesstevne på Stemnestaden Kr.Himmelfartsdag
  • 25. mai 2017 kl. 11:00 - 16:00

Stemnestaden, Grinde i Tysvær
  • De lutherske misjonsorganisasjonene inviterer også i år til fellesstevne på Stemnestaden på Kr.Himmelfartsdag.

Dagen starter med familiegudstjeneste kl 11 med Gjermund Lygre og Elisabeth Fauskanger, så er det salg av middag og varme griller der en kan grille medbrakt mat eller kjøpe kalde pølser å grille, muligheter for å handle i kiosken, Misjonsmøte kl 14 med tale av Egil Sjaastad og sang av Gerd Kari Sund og samtidig med misjonsmøtet er det aktiviteter ute for barna.

Velkommen!

• Vis Sommergospel - Søndagsskolen har stand
  • 3. juni 2017 kl. 12:00 - 23:59

Skudeneshavn
  • For tredje år på rad inviterer vi i søndagsskolen små og store til å treffes på vår stand under sommergospel i Skudeneshavn sentrum.

Sommergospel samler mange kristne artister og i år kan du høre Jarle Waldemar kl 16 og Seven kl 17.15 og så altså; treffe Gulliver, slå av en søndagsskoleprat eller være med på en gratis aktivitet på søndagsskolens stand.

Snakkes :)

• Vis AGENTLEIR på FRÆNABU
  • 22. sep 2017 kl. 18:00 - 24. sep 2017 kl. 14:00

Frænabu Leirsted i Fræna
  • Spennende leir for barn fra 2-4.klasse. For mer info send mail til romsdal@sondagsskolen.no

• Vis Inspirasjonshelg på Hafjell
  • 23. sep 2017 kl. 11:00 - 24. sep 2017 kl. 14:00

Hafjell
  • Inspirasjonshelg for søndagsskoleledere i Oppland og Hedmark kretser. Du må gjerne ta med ektefelle hvis du har anledning denne helgen.

Ledere i kretsen betaler bare kr 800,- for hele oppholdet! Ektefelle betaler kr 1.200,-.

Velkommen til en helg på Hafjell med søndagsskoleinspirasjon, fellesskap og hyggelig mennesker fra søndagsskolen!