Velkommen til

Karmsund-Sunnhordland

Kretsen vår ble formelt stiftet i Ølen i 1928, men det har det blitt drevet søndagsskole i kretsen enda lenger enn det. Søndagsskolekretsen vår omfatter de 13 kommunene som ligger fra sør i Hordaland til nord i Rogaland. Kretsen vår byr på mangfold både i natur og kultur! Fra Utsira ytterst i havet, til bygdene langs Hardangerfjorden, fra Haugesund by til små grender langs smale vestlandsveier.

I kretsen vår er det mange kreative, tålmodige, kunnskapsrike, blide, nytenkende og fantastisk flotte søndagsskoleledere. De brenner for at barna skal få møte Jesus og de brenner for at søndagsskolen skal være en god plass å være.

Kretsen har kretskontor i Haugesund. Jeg heter Elisabeth Fauskanger og har vært ansatt som søndagsskolekonsulent siden 2004. Jeg synes det er flott å oppleve søndagsskolene, treffe ledere, hjelpeledere og barn. Ta gjerne kontakt for en søndagsskoleprat!

Med hilsen
Elisabeth