Velkommen til

Oslo/Akershus

Kjære søndagsskolevenn!!

Det gleder meg at du titter innom nettstedet til SØNDAGSSKOLEN, Oslo og Akershus krets. Det viser at du er interessert i det vi jobber med: Jesus til barna. Barna er det mest verdifulle vi har og vi i SØNDAGSSKOLEN vil såå gjerne gi det største til de minste.

Mitt navn er Kristin Hyrum Lund og jeg har vært søndagsskolekonsulent i 12 år. Jeg ønsker å være til inspirasjon og støtte for alle dere flotte medarbeiderne våre.

VI HAR:

• Et fantastisk flott pedagogisk opplegg for kristent barnearbeid.
  • 7500 kr. til dere når du skal starte opp en ny søndagsskole/barnegruppe.
  • Praktisk hjelp til å starte opp en NY søndagsskole.(Alle ukedager brukes til søndagsskole,ikke bare søndager).
  • Lederkonferanser, fellesskap og kurs.

De som melder seg inn i SØNDAGSSKOLEN får mange fordeler!

SØNDAGSSKOLEN Oslo og Akershus krets er en av de største kretsene i antall befolkning. Vi er en svært oppegående krets med 3000 barn fordelt på 110 søndagsskoler. 577 flotte søndagsskoleledere brenner for at barna skal få møte Jesus, og jobber for at søndagsskolen skal være et trygt møtested hvor hvert enkelt barn  ”blir sett”.

I oktober 2010 feiret kretsen 110 års jubileum med besøk av ”søndagsskoleambassadøren vår” Henrik Syse, som selv er søndagsskoleleder og ”elsker jobben sin” som han selv sier det.

Kretsen fikk 13 nye søndagsskoler i 2012, og 5 nye i 2013.

Barna samles i lokaler som kirke, bedehus, grendehus eller i private hjem. Hjemmesøndagsskole er også populært.

DU er hjertelig velkommen til å besøke kretskontoret i Hedmarksgt.15, 2. etg. til:

• En prat om arbeidet i din søndagsskole
  • Inspirasjon
  • Forbønn

Kontortid: Tirsdag og torsdag (gjør avtale på forhånd)

Gaver til kretsen mottas med stor takk til kontonr:3000.22.54383

Kristin Hyrum Lund