Velkommen til

Sunnmøre og Nordfjord

SØNDAGSSKULEN Sunnmøre og Nordfjord krins er en sammenslutning av søndagsskoler på Sunnmøre og i Nordfjord. Krinsen jobber aktivt med oppfølging av søndagsskolene i krinsen og deres ledere. Vi ønsker oss søndagsskoler i hver bygd og hvert nabolag, med inspirerte og motiverte ledere som brenner for at BARNA skal bli kjent med JESUS som er veien, sannheten og livet. Søndagsskolen har en lang historie i Norge, og vi ønsker å bringe videre denne tradisjonen med undervisning som passer til tiden vi lever i, uten å endre på innholdet.

Vi tilbyr blandt annet:

- Hjelp til oppstart av søndagsskole
- Praktisk hjelp ang. søknader og registrering av medlemmer, kjøp/tips til materiell
- SPRELL LEVENDE Inspirasjonssamlinger
- SLUSH-kurs
- HIMLA BRA lederdag
- TRO PÅ HJEMMEBANE kurs
- Utleige av hoppeslott og masse leker, samt den populære GULLIVER-fisken.

Vi er ein del av SØNDAGSSKOLEN NORGE (før: Norsk Søndagsskoleforbund) Det er tett samarbeid mellom krins og hovedkontor på utvikling av materiell, kursopplegg, BARNAS (vårt eget søndagsskoleblad), SPRELL LEVENDE og himlabra.no

Åpent hver dag - også tilgjengelig via tlf/e-post på kveld.