Velkommen til

Telemark

Telemark krets består av 47 søndagsskoler, omlag 200 ledere og 1000 barn. Vi har også et kretsstyre av frivillige, og en søndagsskolekonsulent i 60% stilling.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår søndagsskolekonsulent Ingvill Aakre, for mer informasjon, for en samtale, tips om  BARNAS, forbønn, inspirasjon eller avtale besøk. Kanskje du ønsker å vite mer om  SPRELL LEVENDE, SPRELL LEVENDE-gudstjeneste eller SLUSH-kurs?

Eller går du med en søndagsskole i ”magen”, en søndagsskole/barnegruppe i nabolaget kanskje? I så fall er det helt supert, for vi trenger flere søndagsskolen og lignende barnegrupper i Telemark! Ønsker du hjelp til oppstart så ta kontakt!

Vår visjon er Jesus til barna i Telemark. Denne vil vi virkeliggjøre ved å bidra til å styrke og vitalisere de lokale søndagsskolene og barnegruppene i kretsen.  Og vi arbeider stadig for å etablere nye søndagsskoler/barnegrupper i Telemark.

Vi er her for deg og barna!