Du kan bidra

Hvordan starte søndagsskole?

Tenk om det fantes en søndagsskole i hver menighet og på alle steder der det er barn!

Gruppesamling

Å få søndagsskole i hver menighet og barnegrupper på alle steder der det er barn er målet til SØNDAGSSKOLEN NORGE. Dersom kommunen eller prestegjeldet er stort, kan det være behov for flere søndagsskoler og barnegrupper.

Innmeldingsskjema

Tips til hvordan starte søndagsskoler og barnegrupper:

• Sett inn en notis i lokalavisen og spør om noen som vil være med på å starte en søndagsskole i området.
  • Heng opp plakater i nærmiljøet der dere etterlyser noen som vil starte opp.
  • Spør folk dere kjenner i området det gjelder.
  • Husk at foreldre med barn i rett alder, (4-10 år) kan egne seg godt som søndagsskoleledere. Dann gjerne en gruppe på 4 – 5 foreldrepar, så kan dere ha søndagsskole en gang hver per måned.
  • Start opp med brask og bram! Heng opp plakater, del ut løpesedler, send mail og sms-lenker til folk du kjenner, skriv i menighetsbladet og kontakt lokalavisen. Fortell til alle at nå skal det startes en ny søndagsskole!

SØNDAGSSKOLEN NORGE gir hver nyinnmeldte søndagsskole og barnegruppe 7500 kroner i oppstartstøtte!

I menyen til venstre finner dere mer informasjon om SØNDAGSSKOLEN NORGE, hvordan være leder, mulighet for økonomisk støtte, rapportering og mer.