Personvern, cookies og bruksvilkår

Personvern på dette nettsted

Vi, som de fleste andre nettsteder, logger anonymt informasjon om besøkende ved bruk av cookies, hovedsakelig for trafikkmåling og optimalisering av innholdet. Cookies samler informasjon om navigering, ip-adresser, type nettleser og utstyr som brukes, refererende sider, tidspunkt, internettserver (IMP), og mer. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som person. Ved å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av cookies gjennom de online tjenester vi benytter (les mer om de lenger ned). Du kan lære mer om hvordan du selv kan velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert, eller hvordan å fjerne cookies på din maskin her

Cookies – hva er det? 

En cookie er en liten kode som lagres i en nettlesers minne. Med den kan informasjon fra en bruker som besøker nettstedet lagres til det neste besøket av den samme bruker. En cookie kan være hjelpsom ved f.eks. å hjelpe deg lagre et passord slik at du slipper å huske det neste gang du skal logge inn. Vi bruker ikke slemme (malicious) sporing cookies.

Hvilke cookies benytter vi? 

Google Analytics 

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å studere statistikk om nettsidetrafikk, og se bruksmønstre og trender. Dataene som samles inn brukes for å forbedre brukeropplevelsen ved og justere innholdet på nettsiden. Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics angir at det ikke samles inn personlig informasjon om brukere. Dataene samlet inn er lagret på Googles servere. Les mer om hvordan Google samler inn og behandler data her .

Google Analytics-cookien er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke besøker nettstedet igjen. Du kan reservere seg mot Google Analytics sporing ved å installere et tillegg til nettleseren som kan lastes ned her .

Andre typer data samlet inn

På nettstedet

Vi bruker påmeldingsskjemaer på nettstedet for å gjøre det lettere for brukere å bestille varer og tjenester fra oss. Personopplysning som er samlet inn er kun brukt til det formål som et bestemt skjema er laget til, for eksempel å samle inn informasjon som vi trenger for å registrere en ny kunde. Vi vil aldri levere persondata til en tredjepart. Vi bruker tjenesten wufoo.com for å lage våre online skjemaer, og du kan les mer om deres personvernerklæring og bruk av cookies her .

Hvilke opplysninger behandler SØNDAGSSKOLEN NORGE?

Givertjenesten

I tillegg til grunndata som navn, adresse og telefonnummer, registreres også alle fakturaer og transaksjoner. Personopplysninger om eksterne kontakter inneholder ikke sensitive opplysninger. Når givere frivillig oppgir sitt personnummer for å få skattefradrag, blir personnummeret behandlet konfidensielt og i samsvar med personopplysningsforskriftens (POPF) § 9-2

SØNDAGSSKOLEN NORGE har rutiner for behandling av opplysninger om aktive og potensielle givere i tråd med "Bransjenorm utarbeidet av Norges Innsamlingsråd i samarbeid med Datatilsynet og Forbrukerombudet" mars 2010. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å få strøket navnet ditt i vårt register. 

Om du vil bestille noe uten å bruke våre online-skjemaer, har spørsmål om informasjonssikkerhet i SØNDAGSSKOLEN NORGE eller vil stryke eventuelle personopplysninger kan du ringe oss på telefon: 22 08 71 00 eller  send e-post

Støtt oss  Gi en gave