Vi tilbyr

Vi ønsker at barn blir kjent med Bibelen, Jesus og med innholdet i den kristne tro.

Derfor tilbyr vi SPRELL LEVENDE til søndagsskoler og barnegrupper. Det er et egenutviklet pedagogisk opplegg med bibelsk undervisning, sanger, leker og oppgaver. Det letter planleggingen samlingene. SPRELL LEVENDE gjør bibelsk innhold levende for alle sanser!

SLUSH er medlederkurset for 10-14-åringer! SLUSH står for SPRELL LEVENDE Unge Søndagsskole-Hjelpere. Men kanskje mest av alt står SLUSH for glede, engasjement og et fargerikt møte med søndagsskolen.

BARNAS er barnas eget barneblad med bibelfortellinger i tekst og tegning. Norges eldste barneblad feiret 160 år i 2013.

Tårnagentene er en betegnelse på søndagsskolebarna i alderen 6–10 år. Nå får de større barna i søndagsskolene løse gåtefulle mysterier! Nye oppdrag i SPRELL LEVENDE, BARNAS og på tarnagentene.no.

NettSPRELL.no er SØNDAGSSKOLEN på nett for barna! NettSPRELL inneholder bibelfortellinger, filmer, musikkvideoer, den sjarmerende fisken Gulliver og mye mer!