Himla Bra Bibelfortellinger

Hjelp

Himlabra.no er en nettbutikk der du får kjøpt formidlinger og opplegg målrettet samlinger innen trosopplæring.

I få steg velger du hvilken sammenheng formidlingen foregår i, målgruppe og bibelfortelling.

1. Velg BRUK
På forsiden av himlabra.no velger du BRUK, dvs sammenheng der formidlingen skal skje.
Fra lanseringsdato vil det være fem bruk:

• Dåpsskole (samling for 6-åringer)
  • SPRELL LEVENDE gudstjenester
  • Enkeltformidlinger (f.eks. til bruk som andakt på barnekor, på speidergruppe, klubb eller annet)
  • Bibelsanger
  • Ressurser til påsken

2. Velg MÅLGRUPPE
Noen formidlinger og opplegg vil dernest være sortert etter målgruppe, dvs. alder på barna du skal formidle bibelfortellingen til. Er det ikke delt opp i målgrupper, går du direkte til trejdevalget:

3. Velg BIBELFORTELLING
Her velger du hvilken bibelfortelling du vil formidle. Utvalget vil være begrenset fra lanseringen av himlabra.no, men vil bli stadig større.

4. Produktsiden
Når du har valgt bibelfortelling blir du ført til en produktside, hvor våre forslag som passer til dine valg vil bli vist. På denne siden kan du gjøre til- og fravalg, og se/høre forhåndsvisninger av de enkelte produktene. Prisen vil vises på siden, og oppdateres etter dine til- og fravalg. Når du er fornøyd med produktvalget, må du godkjenne bruks- og kjøpsvilkår før du går videre til betaling. På neste side må du velge betaling med betaligskort via Netaxept eller betaling med faktura.

5. Kvitteringssiden
Når betaling er gjennomført blir du ført til kvitteringssiden, hvor du kan laste ned dine produkter. Det sendes samtidig en kvittering på kjøpet (hvis du har betalt via Netaxept) eller en ordrebekreftelse (hvis du vil betale med faktura) til din registrerte e-postadresse. Dine kjøp blir lagret på siden Mine kjøp. Der kan du komme tilbake og laste ned tidligere kjøp på nytt.

NB: Du er selv ansvarlig for å laste ned og lagre dine produkter. Se mer om dette i bruks- og kjøpsvilkårene våre.

Registrering
Får å handle på himlabra.no må du først registrere deg. Registrering skjer ved å klikke Logg inn og deretter Opprett bruker, og ellers følge veiledningen derfra.

Ta gjerne kontakt
Trenger du hjelp eller veiledning underveis, send gjerne en e-post til himla-bra@sondagsskolen.no, og vi svarer så fort som mulig. Vi setter også pris på en tilbakemelding hvis du savner nye produkttyper på himla-bra.no.